De meerwaarde van samenwerking in versketens
Podcast EFMI Food Café - 2 februari 2020
Periodiek presenteert EFMI-directeur Laurens Sloot een podcast, genaamd het EFMI Food Café, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.
Deze uitzending begint traditiegetrouw met het zogenaamde ‘Rondje langs de velden’. Presentator Laurens Sloot (EFMI) bespreekt met Peter Garstenveld (Distrifood/Foodmagazine) het recente nieuws in de foodsector.
Het vervolg van de uitzending staat geheel in het teken van ‘De meerwaarde van samenwerking in versketens’. Melanie Murk (MurKeyBusiness) en Maurits Steverink (True Food Projects) geven hun visie op dit thema.
De fragmenten zijn hieronder te beluisteren:
Rondje langs de velden met Peter Garstenveld (Distrifood/Foodmagazine)
Meerwaarde van samenwerking in versketens met Melanie Murk (MurKeyBusiness) en Maurits Steverink (TrueFoodProjects)
Meer EFMI Food Café Podcasts:
EFMI Food Chain Revolution Programma – Hoe komt de foodsector naar ‘net-zero’?
Toekomst van de agrofood-sector
De toekomst van de winkelstraat
Doorgaan op de oude voet of nieuwe wegen in slaan?
Impact van de coronacrisis op de levensmiddelensector
Gevolgen van de coronacrisis voor de foodsector
Gezondheid en duurzaamheid
“De eerste ervaringen met Briljant 2.0 zijn overweldigend, het voelt als een warme jas”