EFMI Food Chain Revolution Programma – Hoe komt de foodsector naar ‘net-zero’?

EFMI Podcast (januari 2024)

Periodiek publiceert EFMI Business School een (video)podcast, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.

In deze podcast gaat Peter Garstenveld in gesprek met Koen Hazewinkel (programmadirecteur) en Laurens Sloot (directeur en founder EFMI) over de noodzaak voor foodleveranciers en -retailers om stappen te zetten richting een net zero bedrijf/keten en de wijze waarop (deelname aan) het Food Chain Revolution Programma daarbij kan helpen.

De podcast is hieronder in zijn geheel te bekijken (en ook te beluisteren via Soundcloud):

Aanleiding voor deze podcast zijn de ervaringen voortvloeiend uit de eerste leergang van het Food Chain Revolution Programma. In het voorjaar van 2024 gaat de tweede leergang van start.

Worstelt jouw organisatie ook met de duurzaamheidsvraagstukken en wil je aanzetten tot actie? Neem dan deel aan dit 6-daagse programma en werk aan een concrete agenda voor transitie!

 

 

 

Meer EFMI Podcasts:

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.