EFMI Food Chain Revolution Programma – Hoe komt de foodsector naar ‘net-zero’?
EFMI Podcast (januari 2024)
Periodiek publiceert EFMI Business School een (video)podcast, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.
In deze podcast gaat Peter Garstenveld in gesprek met Koen Hazewinkel (programmadirecteur) en Laurens Sloot (directeur en founder EFMI) over de noodzaak voor foodleveranciers en -retailers om stappen te zetten richting een net zero bedrijf/keten en de wijze waarop (deelname aan) het Food Chain Revolution Programma daarbij kan helpen.
De podcast is hieronder in zijn geheel te bekijken (en ook te beluisteren via Soundcloud):
Aanleiding voor deze podcast zijn de ervaringen voortvloeiend uit de eerste leergang van het Food Chain Revolution Programma. In het voorjaar van 2024 gaat de tweede leergang van start.
Worstelt jouw organisatie ook met de duurzaamheidsvraagstukken en wil je aanzetten tot actie? Neem dan deel aan dit 6-daagse programma en werk aan een concrete agenda voor transitie!
Meer EFMI Podcasts:
Toekomst van de agrofood-sector
De toekomst van de winkelstraat
Doorgaan op de oude voet of nieuwe wegen in slaan?
Impact van de coronacrisis op de levensmiddelensector
Gevolgen van de coronacrisis voor de foodsector
Gezondheid en duurzaamheid
De meerwaarde van samenwerking in versketens
“De eerste ervaringen met Briljant 2.0 zijn overweldigend, het voelt als een warme jas”