EFMI Food Commerce Platform

Kennis- en relatienetwerk voor managers met een commerciële achtergrond

Het EFMI Food Commerce Platform (FCP) is een uniek kennis- en relatienetwerk dat managers van handel en industrie in staat stelt om continu ‘connected’ te blijven met de ontwikkelingen in de food sector en de drivers daarachter. Inhoudelijke discussies met sprekers en branchegenoten leveren waardevolle inzichten op. Tegelijkertijd bouwen FCP-leden via hun lidmaatschap aan een waardevol zakelijk netwerk van collega-professionals.

Focus op actuele vraagstukken en ontwikkelingen

De bijeenkomsten van het EFMI Food Commerce Platform staan altijd in het teken van actuele vraagstukken en ontwikkelingen in de food branche. De ene keer zijn dat bijvoorbeeld de gevolgen van een recent aangekondigde retailovername, de andere keer zoomen we in op de uitdagingen voor A-merken of de belangrijkste shopper trends van dat moment.

Voor wie?

Het FCP-lidmaatschap staat open voor managers van handel en industrie met een commerciële achtergrond. De voorwaarden voor deelname zijn:

> werkzaam bij handel of industrie in een middenkaderfunctie met minimaal 3-5 jaar werkervaring
> voorbeeldfuncties: inkoper, category manager, formulemanager, accountmanager, sales manager, trade marketing manager en productmanager

 

Meer weten?

We sturen je graag (en uiteraard vrijblijvend) meer informatie over het EFMI Food Commerce Platform. Vul alsjeblieft onderstaand formulier in, zodat we je goed kunnen helpen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wilt u op de hoogte blijven van de EFMI-onderzoeken en EFMI-kennisevents?
Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.