De toekomst van de winkelstraat
Podcast EFMI Food Café - 3 mei 2020
Periodiek presenteert EFMI-directeur Laurens Sloot een podcast, genaamd het EFMI Food Café, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.
Ditmaal schuiven drie retailexperts in de radiostudio aan: Peter Garstenveld, Frank Quix en Hans Eysink Smeets. Dit levert een boeiende en levendige discussie over de toekomst van retail op, met onderwerpen als:
– Wat betekent de 1,5 meter economie voor retail?
– Wie zijn tot op heden de winnaars en verliezers?
– Wat is de impact van de recessie op het winkelvastgoed?
– In welke mate versnelt de coronacrisis de digitale transformatie? Kunnen fysieke retailers meekomen in dit spel?
– Zouden we onze fysieke retailers niet wat beter moeten beschermen, bijvoorbeeld door het extra belasten van online retail?
De uitzending is hieronder te beluisteren:
Meer EFMI Food Café Podcasts:
EFMI Food Chain Revolution Programma – Hoe komt de foodsector naar ‘net-zero’?
Toekomst van de agrofood-sector
Doorgaan op de oude voet of nieuwe wegen in slaan?
Impact van de coronacrisis op de levensmiddelensector
Gevolgen van de coronacrisis voor de foodsector
Gezondheid en duurzaamheid
De meerwaarde van samenwerking in versketens
“De eerste ervaringen met Briljant 2.0 zijn overweldigend, het voelt als een warme jas”