In-company programma’s

Managementopleidingen op maat

Naast de managementopleidingen met een open inschrijving, verzorgt EFMI Business School ook al jarenlang in-company programma’s voor retailers (food en non-food), leveranciers (A-merk, private label en vers) en foodservice spelers. De duur en inhoud van deze programma’s variëren en zijn afhankelijk van de kennisbehoeften van de betreffende bedrijven.

In de in-company programma’s van het EFMI wordt samen met de opdrachtgever naar de juiste balans gezocht tussen kennisoverdracht, het trainen van vaardigheden en het versterken van groeps- en organisatieprocessen. EFMI-docenten en vakspecialisten verzorgen presentaties, discussiesessies, workshops en rollenspellen. Daarnaast begeleiden zij het groeps- en leerproces.

Ter inspiratie vindt u enkele voorbeelden van in-company programma’s die het EFMI tot op heden heeft ontwikkeld:

Algemeen
– Ondernemend Leiderschap in Food
– Management Development Programma in Food
– Food Retail Management

Specifiek
– Category Management en Ketensamenwerking
– Complexe Onderhandelingen in Food Retail
– Data-Discovery (hoe verbind je de vraag van commercie met ICT?)

Bent u geïnteresseerd in een in-company programma voor uw organisatie, neem dan contact op met Laurens Sloot (035-303 7777 of sloot@efmi.nl). In een inventarisatiegesprek stellen wij samen met u de doelstellingen van het programma vast. Vervolgens ontwikkelen wij in nauwe samenspraak met medewerkers uit uw organisatie de verschillende onderdelen van het in-company traject.

Lees meer in de informatiebrochure

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.