Gezondheid en duurzaamheid

Podcast EFMI Food Café - 1 maart 2020

Periodiek presenteert EFMI-directeur Laurens Sloot een podcast, genaamd het EFMI Food Café, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.

In deze uitzending spreekt Laurens achtereenvolgens met Peter Garstenveld (Distrifood/Foodmagazine), Charlotte Linnebank (Questionmark) en Mark Soetman (Radio Magnetic Freezing).

Tijdens de gesprekken komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:

– Rondje langs de velden: wat speelt er in de branche? Merken supers al iets van ‘hamsterende consumenten’?
– Wat kunnen supers doen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid? Moet voeding duurder worden?
– Heeft circulaire landbouw de toekomst? En leidt dit ook tot een eerlijke prijs voor de boer?

De uitzending is hieronder te beluisteren:

 

Meer EFMI Food Café Podcasts:

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.