Gezondheid en duurzaamheid
Podcast EFMI Food Café - 1 maart 2020
Periodiek presenteert EFMI-directeur Laurens Sloot een podcast, genaamd het EFMI Food Café, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.
In deze uitzending spreekt Laurens achtereenvolgens met Peter Garstenveld (Distrifood/Foodmagazine), Charlotte Linnebank (Questionmark) en Mark Soetman (Radio Magnetic Freezing).
Tijdens de gesprekken komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:
– Rondje langs de velden: wat speelt er in de branche? Merken supers al iets van ‘hamsterende consumenten’?
– Wat kunnen supers doen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid? Moet voeding duurder worden?
– Heeft circulaire landbouw de toekomst? En leidt dit ook tot een eerlijke prijs voor de boer?
De uitzending is hieronder te beluisteren:
Meer EFMI Food Café Podcasts:
EFMI Food Chain Revolution Programma – Hoe komt de foodsector naar ‘net-zero’?
Toekomst van de agrofood-sector
De toekomst van de winkelstraat
Doorgaan op de oude voet of nieuwe wegen in slaan?
Impact van de coronacrisis op de levensmiddelensector
Gevolgen van de coronacrisis voor de foodsector
De meerwaarde van samenwerking in versketens
“De eerste ervaringen met Briljant 2.0 zijn overweldigend, het voelt als een warme jas”