EFMI Nationale Verscongres op 13 november 2019

Thema: Merken in Vers

Op woensdag 13 november a.s. organiseert EFMI Business School alweer de zesde editie van het Nationale Verscongres. Plaats van handeling is het Auditorium van Kasteel Groeneveld in Baarn.

Merken in Vers

Hoe ontwikkelen de diverse verscategorieën zich en welke bijzondere trends zijn er waar te nemen? Wat is de huidige stand van zaken als het gaat om merken in vers? Wat zijn succes-cases in verschillende verssegmenten? Wat leidde tot dat succes en wat waren de hobbels onderweg? Welke rol spelen duurzaamheid en herkomst? Of zijn er naast deze thema’s andere aanzetten tot merkbouwen?

Deze en vele andere vragen worden tijdens het EFMI Nationale Verscongres 2019 beantwoord.

Interessant sprekersprogramma

De volgende sprekers delen hun visies, analyses en ervaringen met de deelnemers:

> Robin Gerk | IRI
> Andy Mosmans | ARA
> Heleen van Rijn-Wassenaar | Rijk Zwaan
> Jan van Popering | Groenland Kip
> Maurits Steverink | True Food Projects
> Jeroen Lustig | Annual Insight
> Chris White | Fruitnet

Dagvoorzitter is Koen Hazewinkel (EFMI Business School).

Aan het einde van de dag heeft u waardevolle inspiratie voor uw merkambities en bent u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen dit spannende thema.

Aanmelden

Meer informatie over het congres, het programma, de sprekers en de locatie vindt u in het programma, dat u hieronder kunt downloaden. Wij hopen u en/of uw collega’s persoonlijk te mogen begroeten op 13 november a.s.!

Minder dan 5 deelnameplaatsen beschikbaar. Wilt u deelnemen, wacht u dan niet te lang met inschrijven!

Bekijk programma Direct inschrijven

Dit congres heeft reeds plaatsgevonden. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven.

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.