“De eerste ervaringen met Briljant 2.0 zijn overweldigend, het voelt als een warme jas”
EFMI Food Café: in gesprek met Pel 't Lam (PLUS-ondernemer in Dordrecht)
EFMI-directeur Laurens Sloot bracht recent een bezoek aan Dordrecht voor een interview met een van de topondernemers van PLUS: Pel’ t Lam. Samen met zijn vrouw Winanda runt hij twee winkels in Dordrecht, waarbij het nieuwe PLUS Briljant 2.0 concept enkele maanden geleden is doorgevoerd in de winkel in Dubbeldam.
In de podcast van 15 minuten worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:
– Hoe bevalt het PLUS Briljant 2.0 concept?
– Op welke consumententrends speelt het nieuwe concept in?
– Hoe belangrijk is de ‘blurring’ trend?
– Hoe reageren de klanten op de steenoven en de vers gemaakte pizza’s?
– Wat is de functie van lokaal assortiment en hoe loopt het Streekmeesters-label?
– Hoe komt PLUS ’t Lam aan voldoende en goed opgeleid personeel?
Meer EFMI Food Café Podcasts:
EFMI Food Chain Revolution Programma – Hoe komt de foodsector naar ‘net-zero’?
Toekomst van de agrofood-sector
De toekomst van de winkelstraat
Doorgaan op de oude voet of nieuwe wegen in slaan?
Impact van de coronacrisis op de levensmiddelensector
Gevolgen van de coronacrisis voor de foodsector
Gezondheid en duurzaamheid
De meerwaarde van samenwerking in versketens