“De eerste ervaringen met Briljant 2.0 zijn overweldigend, het voelt als een warme jas”

EFMI Food Café: in gesprek met Pel 't Lam (PLUS-ondernemer in Dordrecht)

EFMI-directeur Laurens Sloot bracht recent een bezoek aan Dordrecht voor een interview met een van de topondernemers van PLUS: Pel’ t Lam. Samen met zijn vrouw Winanda runt hij twee winkels in Dordrecht, waarbij het nieuwe PLUS Briljant 2.0 concept enkele maanden geleden is doorgevoerd in de winkel in Dubbeldam.

In de podcast van 15 minuten worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

– Hoe bevalt het PLUS Briljant 2.0 concept?
– Op welke consumententrends speelt het nieuwe concept in?
– Hoe belangrijk is de ‘blurring’ trend?
– Hoe reageren de klanten op de steenoven en de vers gemaakte pizza’s?
– Wat is de functie van lokaal assortiment en hoe loopt het Streekmeesters-label?
– Hoe komt PLUS ’t Lam aan voldoende en goed opgeleid personeel?

Meer EFMI Food Café Podcasts:

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.