EFMI Kennisgroep Groeneveld

Kennis- en relatienetwerk voor supermarktondernemers

EFMI Kennisgroep Groeneveld is een kennis- en relatienetwerk van zelfstandige topondernemers in het supermarktkanaal. Het vak van de zelfstandige ondernemer is de laatste jaren enorm veranderd en geprofessionaliseerd. EFMI Kennisgroep Groeneveld vervult de toenemende behoefte van topondernemers om continu aangesloten te zijn op de nieuwste inzichten in het vakgebied. Deelnemende ondernemers krijgen zo een uitgekiende mix van kennis en netwerken met collega-ondernemers. De organisatie van EFMI Business School staat garant voor inhoudelijke bijeenkomsten van kwalitatief hoog niveau.

Focus op actuele vraagstukken en ontwikkelingen

De bijeenkomsten van EFMI Kennisgroep Groeneveld staan altijd in het teken van actuele ondernemersvraagstukken en/of ontwikkelingen in de food branche. De ene keer zijn dat bijvoorbeeld de gevolgen van een aangekondigde retail-overname, de andere keer zoomen we in op de vastgoedontwikkelingen en de impact daarvan op zelfstandige ondernemers.

Toonaangevende sprekers

De bijeenkomsten van de Kennisgroep Groeneveld staan onder leiding van Prof. dr. Laurens Sloot, Ruud van Klooster, Wiet van den Brink en Leo Kivits. In overleg met een klankbordgroep van leden stelt het EFMI jaarlijks een programma samen dat de kernontwikkelingen in de Nederlandse foodsector behandelt. Tijdens de bijeenkomsten presenteren en bediscussiëren topsprekers uit de praktijk en wetenschap hun inspirerende visies.

Voor wie?

Het lidmaatschap van EFMI Kennisgroep Groeneveld staat alleen open voor zelfstandig ondernemers in het supermarktkanaal.

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.