Doorgaan op de oude voet of nieuwe wegen in slaan?

(Video)podcast EFMI Food Café (28-4-2020)

Periodiek presenteert EFMI-directeur Laurens Sloot een podcast, genaamd het EFMI Food Café, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.

In deze (video)podcast spreekt Laurens met Koen Hazewinkel. Al sinds 2000 is Koen Hazewinkel als kerndocent verbonden aan EFMI Business School op onderwerpen als strategie, positionering en conceptontwikkeling. Maar daarnaast is Koen iemand die een veel bredere visie heeft op de samenleving en de sturende taak die bedrijven op zich zouden kunnen nemen. Tijd dus voor een stevig tweegesprek over de uitdagingen die voor ons liggen en de vraag of de coronacrisis een keerpunt kan betekenen.

De uitzending is hieronder te bekijken:

Voor de liefhebbers is deze podcast ook te beluisteren via Soundcloud/iTunes.

Meer EFMI Food Café Podcasts:

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.