Foodretail meets Foodservice Congres op 28 oktober 2020

Thema: Convenience als groeidrijver voor foodretail & foodservice

Wegens de Corona-maatregelen kan het Foodretail meets Foodservice Congres 2020 (dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op 18 maart) ook op 17 juni a.s. geen doorgang vinden. In samenspraak met de sprekers hebben EFMI, FSIN en Rabobank besloten het congres te verplaatsen naar woensdag 28 oktober 2020. Wanneer u zich al had aangemeld, hoeft u dat niet nogmaals te doen.

De gehaaste consument vraagt om steeds meer vormen van convenience: bestelgemak, koopgemak en kookgemak. En dan nog het liefst met een toefje beleving erbij. Hoe gaat de food(service)sector daarop inspelen, zonder leeg te lopen op extra loonkosten?

Foodretail meets Foodservice Congres 2020

Op woensdag 28 oktober 2020 organiseren EFMI, FSIN en Rabobank het FOODRETAIL MEETS FOODSERVICE CONGRES 2020. Plaats van handeling is het Auditorium van Rabobank in Utrecht (tijdsindicatie: 10.00-18.30 uur).

Deze alweer 4e editie van dit congres staat volledig in het teken van het thema ‘CONVENIENCE ALS GROEIDRIJVER VOOR FOODRETAIL & FOODSERVICE’. Want één ding mag duidelijk zijn: het moet allemaal sneller en gemakkelijker om de consument van morgen te blijven boeien en binden.

We behandelen het thema ‘Convenience’ vanuit drie verschillende perspectieven:

BLOK 1: Digital convenience

> Hoe kan digitalisering meer gemak brengen?
> Gaan digitalisering en beleving samen?
> In welke mate is digitalisering een bindende factor om kleine foodservice-spelers en speciaalzaken samen te brengen?
>

BLOK 2: Sustainable convenience

> Kunnen het toevoegen van gemak en het terugdringen van foodwaste samengaan?
> Op welke manier proberen grote FMCG-spelers als Coca-Cola en Unilever hun footprint te verlagen?
> Is ‘purpose’ een randvoorwaarde of groeidrijver?
>

BLOK 3: Catching the convenience shopper

> Hoe ‘vang’ je consumenten die steeds minder tijd hebben om aankopen te doen? En hoe verhoog je de conversie op de winkelvloer?
> In welke mate verschilt generatie Z van voorgaande generaties? Wat zijn hun behoeften?
> Welke ontwikkelingen maken de vele city en to go concepten door?

Op deze en nog veel meer vragen gaan we in tijdens het Foodretail meets Foodservice Congres 2020. Het belooft weer een spetterende editie van dit congres te worden met topsprekers uit de wetenschap en de praktijk van foodretail en foodservice!

Sprekers

O.a. de volgende inspirerende sprekers delen tijdens het congres hun visies, ervaringen en business cases:

> Willem Boon | Boon Food Group
> Bob Hutten | Hutten Catering
> Jaap Wassink | Coca-Cola European Partners
> Henri Froeling | Bakerstreet
> Erwin Binneveld | SPAR university
> Anniek Mauser | Unilever
> Frank Quix | Q&A Insights & Consultancy
> Jaap de Jong | Young Perfect Brand & Shopper Activation
> Maarten Coumans | Local Heroes
> Sebastiaan Schreijen | Rabobank
> Inga Blokker | The Food Research Company
> Laurens Sloot | EFMI Business School

Aanmelden

Gezien de verwachte belangstelling voor het Foodretail meets Foodservice Congres 2020 en de beperkte zaalcapaciteit adviseren we u om tijdig aan te melden. We kijken ernaar uit u op 28 oktober te mogen begroeten!

Programma downloaden Direct inschrijven

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.