Presentaties Foodretail meets Foodservice Congres 2018

Hartelijk dank voor uw deelname aan het Foodretail meets Foodservice Congres 2018. Wij hopen dat de bijeenkomst aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u kunt terugkijken op een boeiende dag.

De presentaties van Laurens Sloot (EFMI), Arnaud Wynia (Beerwulf), Jan-Willem Grievink (FSIN), Bas van Eekelen (GfK), Bart van den Nieuwenhof (La Place) en Henk-Jan Van Maanen (Bakker Van Maanen & Bakery Café) kunt u downloaden via onderstaande links:

– Presentatie Laurens Sloot (EFMI)
– Presentatie Arnaud Wynia (Beerwulf)
– Presentatie Jan-Willem Grievink (FSIN)
– Presentatie Bas van Eekelen (GfK)
– Presentatie Bart van den Nieuwenhof (La Place)
– Presentatie Henk-Jan van Maanen (Bakker Van Maanen & Bakery Café)

De overige presentaties worden niet beschikbaar gesteld. Prof. dr. Werner Reinartz (Universiteit van Keulen) stelt wel een artikel beschikbaar dat in grote lijnen zijn presentatie beschrijft:

– Artikel Werner Reinartz (Universiteit van Keulen)

De bestanden (PDF) zijn – nadat deze volledig zijn gedownload – te openen met het wachtwoord dat u per e-mail van ons heeft ontvangen.

 

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.