EFMI Bedrijfslidmaatschap

Kennis en insights voor handel en industrie

EFMI Business School doet al ruim twintig jaar onderzoek naar belangrijke marktontwikkelingen en managementthema’s in de levensmiddelensector. Via het EFMI-bedrijfslidmaatschap krijgen retailers, leveranciers en dienstverlenende organisaties exclusief toegang tot deze praktijkrelevante kennis, insights en visies.

EFMI-ledennetwerk telt ruim 110 bedrijven

Het EFMI-bedrijfslidmaatschap staat open voor retailers, fabrikanten en dienstverlenende organisaties uit de levensmiddelensector. Inmiddels zijn al ruim honderd bedrijven aangesloten (zie EFMI Ledenlijst). Per bedrijf ontvangen 3 tot 5 medewerkers alle managementrapporten, uitnodigingen voor evenementen, nieuwsbrieven en andere relevante informatie. Het EFMI probeert te stimuleren dat de contactpersonen de door het EFMI ontwikkelde kennis verder distribueren binnen hun bedrijven.

Van oudsher waren de grote merkartikelfabrikanten oververtegenwoordigd binnen het EFMI-bedrijfsledennetwerk. De laatste jaren zien we door de sterke professionaliseringstendens en kennisintensivering echter een flinke aanwas van vers- en huismerkleveranciers. Hiermee vormt het EFMI-bedrijfsledennetwerk een goede afspiegeling van de Nederlandse levensmiddelensector.

Voordelen EFMI Bedrijfslidmaatschap

Het EFMI Bedrijfslidmaatschap kent de volgende voordelen:

Bedrijfsleden ontvangen jaarlijks vier praktijkrelevante, state-of-the-art EFMI-managementrapporten, gebaseerd op recente studies. Daarnaast ontvangen zij periodieke updates, fact sheets en andere EFMI-kennisproducten.
Bedrijfsleden hebben exclusief toegang tot EFMI Online, het digitale kennisarchief waar alle EFMI-publicaties kunnen worden gedownload.
Bedrijfsleden ontvangen korting op:
– Deelname aan de EFMI-opleidingsprogramma’s, zoals de Executive MBA, het Advanced Food Commerce Program (AFCP) en het Top Executive Program (TEP). De korting bedraagt 10%.
– Deelname aan het EFMI Vision on Food Congres, de EFMI Food Retail Outlook en andere EFMI-evenementen.
– Het lidmaatschap van de EFMI Food Executive Council (EFEC-directienetwerk) en het lidmaatschap van het EFMI Food Commerce Platform (FCP-netwerk voor commercieel managers).

 

 

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.