Advanced Food Commerce Program

Praktijkgerichte foodopleiding met focus op commercie

Ben jij een commerciële professional die geen genoegen neemt met middelmaat? Wil jij nét even dat extra brengen, zowel voor je organisatie als voor je zakelijke relaties? Volg dan het ‘Advanced Food Commerce Program’, leer de foodbranche tot in de vezels doorgronden en vergroot je persoonlijke effectiviteit.

Dit programma is door EFMI Business School ontwikkeld op basis van state-of-the-art onderzoek en jarenlange ervaring in de foodsector. Zowel competentie-ontwikkeling als het opdoen van vakinhoudelijke kennis staan centraal.

Lees meer in de informatiebrochure Kom naar het kennismakingscollege

Het Advanced Food Commerce Program beslaat in totaal 24 opleidingsdagen, verdeeld over 2 modules:

▪ Customer & Channel Development
▪ Category Development

In module 1 staat de dynamiek van de foodsector centraal, de omnichannel uitdaging, de impact van online, het concurrentieveld en de business modellen van de belangrijkste spelers en van nieuwkomers zoals Picnic en Takeaway.com.

In module 2 staan categoriegroei en de retailmix centraal en de vraag hoe handel en industrie meerwaarde kunnen creëren door een betere samenwerking. Afsluitend gaan we in op strategisch inkoopbeleid, accountmanagement en het vergroten van de commerciële effectiviteit.

Een allround programma dus voor commerciële professionals!

Het docentencorps bestaat uit ervaren EFMI-docenten. Daarnaast verzorgen talrijke praktijkdocenten van retailers, fabrikanten, foodserviceorganisaties en andere deskundigen gastcolleges, waaronder:

▪ Leo Kivits (kerndocent)
▪ Samir Selimi MSc (kerndocent)
▪ Prof. dr. Laurens Sloot
▪ Dr. Erjen van Nierop
▪ Drs. Marcel van Aalst
▪ Koen Hazewinkel
▪ Erik Visser
▪ Rob Bloemscheer
▪ Robbert Nijssen
▪ Art Frickus
▪ Diverse managers uit de levensmiddelensector

Van de deelnemers aan het Advanced Food Commerce Program wordt verwacht dat zij academisch of HBO-denkniveau hebben en ruime werkervaring op professioneel niveau.

Voorbeeldfuncties:

▪ Accountmanager
▪ Channel manager
▪ Category development manager
▪ Trade marketeer
▪ Inkoper
▪ Category manager
▪ Formulemanager
▪ Space manager
▪ Shopper marketeer
▪ Shopper insights manager

Het Advanced Food Commerce Program beslaat 24 lesdagen, verspreid over 2 jaar (2 modules).

Wilt u meer weten over het Advanced Food Commerce Program? Vraag dan de brochure aan via onderstaand contactformulier of neem rechtstreeks contact op met Jeremy Ramdien via (035) 303 7777 of ramdien@efmi.nl.

Aanvraag informatie Advanced Food Commerce Program

Bedrijfsnaam*
Functie*
Voornaam en achternaam*
Geslacht
E-mailadres*
Telefoonnummer
Hoogst afgeronde opleiding*
Wilt u EFMI-congresuitnodigingen en -researchupdates ontvangen? *

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt

Hoe bent u terechtgekomen bij het EFMI?

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to alexanderpostma@gmail.com

× Stel uw vraag via Whatsapp