Kennisnetwerken

Kennis- en relatienetwerken voor professionals in de levensmiddelensector

Naast de reguliere onderzoeks- en opleidingsactiviteiten verzorgt EFMI Business School tevens de organisatie en inhoudelijke invulling van verschillende kennis- en relatienetwerken. Dit betreft:

EFMI Food Executive Council (EFEC)
(kennis- en relatienetwerk voor directieleden)

EFMI Food Commerce Platform (FCP)
(kennis- en relatienetwerk voor managers)

EFMI Kennisgroep Groeneveld (EKG)
(kennis- en relatienetwerk voor supermarktondernemers)

EFMI Food Master Alumni (FMA)
(alumni-netwerk EFMI-opleiding Master of Food Management/Executive MBA voor Food & Retail)

De kennisnetwerken hebben elk hun eigen doelgroep met een daarop afgestemd inhoudelijk programma. Tijdens de interactieve bijeenkomsten wordt een actueel thema onder leiding van één of meer topsprekers vanuit strategisch en/of managerial perspectief beschouwd. Daarnaast is er volop gelegenheid om op informele wijze met elkaar van gedachten te wisselen en zo de persoonlijke contacten te versterken. Daarmee blijven zowel kennis als netwerk up-to-date.

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.