Presentaties EFMI Vision on Food Congres 2018

Food Retail 2.0; Building the future

Hartelijk dank voor uw deelname aan het EFMI Vision on Food Congres 2018. Wij hopen dat de bijeenkomst aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u kunt terugkijken op een boeiende dag.

De presentaties van Laurens Sloot (EFMI), Gerard Zandbergen (Locatus International), Stefan Bödecker (BFAS en Placemaking Plus), Kees Verkade (Kega) en Colette Cloosterman-Van Eerd (Jumbo Supermarkten) kunt u downloaden via onderstaande links:

Introductie Laurens Sloot (EFMI)
Presentatie Gerard Zandbergen (Locatus International)
Presentatie Stefan Bödecker (BFAS en Placemaking Plus)
Presentatie Kees Verkade (Kega)
Presentatie Colette Cloosterman-Van Eerd (Jumbo)
Wrap-up Laurens Sloot (EFMI)

De presentatie van Rik Eysink-Smeets (Eysink Smeets Retail Business Consultants) wordt niet beschikbaar gesteld.

De bestanden (PDF) zijn – nadat deze volledig zijn gedownload – te openen met het wachtwoord dat u per e-mail van ons heeft ontvangen.

Fotoimpressie EFMI Vision on Food Congres 2018

Fotograaf Jan-Willem Houweling (In the Picture) bracht het EFMI Vision on Food Congres 2018 voor ons in beeld. Klik op de foto’s hieronder voor een mooie sfeerimpressie!

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”EFMI Vision on Food Congres 2018″]

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.