Foodretail meets Foodservice Congres 2024 op woensdag 3 april a.s.

Thema: Back to Basics

Programma Foodretail meets Foodservice Congres 2024Welke gevolgen heeft de hoge inflatie gehad voor het keuzegedrag van klanten in het foodservice- en foodretailkanaal? Hoe houden gerenommeerde bedrijven in foodretail een foodservice de prijsgevoelige klant binnenboord? En wat kan de foodsector doen om huishoudens met een smalle beurs te helpen?

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens alweer de 7e editie van het FOODRETAIL MEETS FOODSERVICE CONGRES dat op woensdag 3 april a.s. (van 12.00 – 18.00 uur) plaatsvindt in het Auditorium van Rabobank in Utrecht.

Thema en sprekers

Tijdens het congres gaat een keur aan topsprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven in op het thema “Back to Basics“.

> Wouter Kolk | Ahold Delhaize
> Andre ten Wolde | Domino’s
> Dick de Vilder | BackWerk
> Joep Smeets | Hiiper
> Paul van Berkel | Voedselbank NL
> Don Varekamp | Foodcounts
> Ester Barendregt | RaboResearch
> Inga Blokker | FSIN & TFRC
> Prof. dr. Laurens Sloot | EFMI en Rijksuniversiteit Groningen

Programma

Het congresprogramma bestaat uit twee blokken:

Blok 1 (voormiddag): inflatie, koopkracht en prijskopers

> Is de hoge inflatie inmiddels verleden tijd of zorgen de loonontwikkelingen voor een nieuwe inflatiegolf?
> Wat is de impact (geweest) van het koopkrachtverlies op het keuzegedrag van klanten?
> A-merken hebben veel marktaandeel verloren. Zal deze trend zich voortzetten?
> Hoe gaan voedselbanken om met de groeiende vraag naar hun diensten?

 
Blok 2 (namiddag): hoe spelen bedrijven in op veranderend klantgedrag?

> Welke trends en ontwikkelingen zien bedrijven in foodservice en foodretail in de markt?
> Hoe spelen gerenommeerde bedrijven in op de toegenomen prijsgevoeligheid van de consument?
> Wat kunnen bedrijven doen om lean & mean te blijven zonder iets in te leveren op service & kwaliteit?
> Hoe zal de markt zich naar verwachting in de komende jaren ontwikkelen en hoe kunnen foodretail en foodservice hier samen met hun leveranciers het beste op inspelen?

 

Aanmelden

Het Foodretail meets Foodservice Congres is een druk bezocht congres. Wacht dus niet te lang met aanmelden als u wilt deelnemen.

We kijken ernaar uit om u op 3 april a.s. persoonlijk te kunnen begroeten en een mooi inhoudelijk programma neer te zetten, waarna u met veel nieuwe inzichten en inspiratie naar huis gaat!

Programma downloaden Direct inschrijven

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.