EFMI Vision on Food Congres op donderdag 3 juni 2021

Thema: Post-covid; op weg naar herstel

De 23e editie van het EFMI Vision on Food Congres staat in het teken van het thema “Post-covid; op weg naar herstel”.

Tijdens dit online congres geven vier topsprekers hun prikkelende visies op de impact van de covid-pandemie en de routes naar herstel. Elke spreker doet dat vanuit zijn eigen invalshoek: die van de economie, de consument, de retail of de foodstartup.

Wij verwelkomen u graag op donderdag 3 juni a.s. van 13.30-17.00 uur in onze Online Conference Room voor een flinke portie ‘food for thought’!

Keynote speakers

De volgende keynote speakers zullen tijdens het EFMI Vision on Food Congres 2021 hun visies en ervaringen delen:

> Prof. dr. Bas Jacobs (0.a. Erasmus Universiteit Rotterdam)
> Drs. Pieter Paul Verheggen (Motivaction)
> Drs. Frank Quix (Q&A)
> Luc van Emmerik (Gorillas)

EFMI-directeur Laurens Sloot opent het congres en fungeert als dagvoorzitter.

Deelnamekosten

Als dank voor de trouw en support in het afgelopen jaar, is deze congreseditie kosteloos toegankelijk voor deelnemers die werkzaam zijn bij organisaties die EFMI Bedrijfslid zijn. Datzelfde geldt voor leden van onze Kennisnetwerken (EFEC, FMA, FCP en EKG). Voor alle overige deelnemers bedragen de deelnamekosten EUR 395 (excl. BTW) per persoon.

Het volledige congresprogramma, inclusief sprekersinformatie, kunt u hieronder downloaden.

Download programma   Direct inschrijven

NB: Dit congres heeft reeds plaatsgevonden. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven.

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.