EFMI Vision on Food Congres op donderdag 3 juni 2021
Thema: Post-covid; op weg naar herstel
De 23e editie van het EFMI Vision on Food Congres staat in het teken van het thema “Post-covid; op weg naar herstel”.
Tijdens dit online congres geven vier topsprekers hun prikkelende visies op de impact van de covid-pandemie en de routes naar herstel. Elke spreker doet dat vanuit zijn eigen invalshoek: die van de economie, de consument, de retail of de foodstartup.
Wij verwelkomen u graag op donderdag 3 juni a.s. van 13.30-17.00 uur in onze Online Conference Room voor een flinke portie ‘food for thought’!
Keynote speakers
De volgende keynote speakers zullen tijdens het EFMI Vision on Food Congres 2021 hun visies en ervaringen delen:
> Prof. dr. Bas Jacobs (0.a. Erasmus Universiteit Rotterdam)
> Drs. Pieter Paul Verheggen (Motivaction)
> Drs. Frank Quix (Q&A)
> Luc van Emmerik (Gorillas)
EFMI-directeur Laurens Sloot opent het congres en fungeert als dagvoorzitter.
Deelnamekosten
Als dank voor de trouw en support in het afgelopen jaar, is deze congreseditie kosteloos toegankelijk voor deelnemers die werkzaam zijn bij organisaties die EFMI Bedrijfslid zijn. Datzelfde geldt voor leden van onze Kennisnetwerken (EFEC, FMA, FCP en EKG). Voor alle overige deelnemers bedragen de deelnamekosten EUR 395 (excl. BTW) per persoon.
Het volledige congresprogramma, inclusief sprekersinformatie, kunt u hieronder downloaden.
Download programma Direct inschrijven
NB: Dit congres heeft reeds plaatsgevonden. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven.