EFMI Vision on Food Congres op woensdag 8 mei 2019

Purpose & Profit: Utopie of Nieuwe Standaard in Food?

Wie in de foodsector van (over)-morgen geen bijdrage levert op terreinen als mvo, duurzaamheid, circulariteit en klimaat staat buitenspel. Het nieuwe toverwoord waarmee die bijdrage wordt samengevat is ‘purpose’. Oftewel, welkom in de betekeniseconomie.

Het is uiteraard een mooi nobel streven: de wereld beter maken. Maar levert het eigenlijk wat op? Niet alleen voor mens en maatschappij, maar ook voor het bedrijf? En kan purpose voor foodbedrijven zelfs een winstaanjager worden?

Tijdens de 22e editie van het EFMI Vision on Food Congres gaan we aan de hand van prikkelende visies en uiteenlopende business cases uitgebreid in op de rol en waarde van purpose (betekenis) in food. Wij begroeten u graag op woensdag 8 mei a.s. (vanaf 9.30 uur) in Kasteel De Vanenburg in Putten voor een flinke portie ‘food for thought’!

Keynote speakers

O.a. de volgende keynote speakers zullen tijdens het EFMI Vision on Food Congres 2019 hun visies en ervaringen delen:

> Prof. Luc van Liedekerke (KU Leuven en Universiteit Antwerpen)
> Kees Klomp (SMO)
> Henk-Jan Beltman (Tony’s Chocolonely)
> René Bakker (Fairtrade Original)
> Ralph de Vries (Wasteless)
> Peter Koelewijn (Rondeel)
> Hendrik Kramer (Freshly Fish)
> Freke van Nimwegen (Instock)

Kortom, een congres dat u en/of uw collega’s als foodprofessionals niet mogen missen. Het volledige congresprogramma, inclusief sprekersinformatie, kunt u hieronder downloaden.

Download programma Direct inschrijven

Dit congres heeft reeds plaatsgevonden. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven.

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.