EFMI Nationale Verscongres op donderdag 9 december 2021

Thema: Taste, Tech & Traceability

Wegens de actuele corona-situatie wordt het EFMI Nationale Verscongres uitgesteld. Zodra de nieuwe datum bekend is, wordt deze hier vermeld. Wilt u hiervan persoonlijk op de hoogte worden gesteld, klikt u dan hier.

Op donderdag 9 december a.s. organiseert EFMI Business School alweer de 7e editie van het Nationale Verscongres. Het congres staat dit jaar in het teken van het thema “Taste, Tech & Traceability”.

Taste, Tech & Traceability

Vers wordt een alsmaar belangrijker onderdeel van ons dagelijkse voedingspatroon. Veel consumenten willen bewuster en gezonder eten, maar zijn niet bereid om concessies te doen aan smaak, kwaliteit en gemak. Tegelijkertijd wordt de verssector in toenemende mate geconfronteerd met complexe issues op het gebied van onder andere productiviteit en duurzaamheid. Nieuwe technologieën bieden relevante oplossingen voor bovengenoemde vraagstukken aan de aanbod- en vraagzijde van de verssector.

Tijdens de 7e editie van het EFMI Nationale Verscongres op donderdag 9 december a.s. komen onder andere de volgende vragen aan bod:

> Wat zijn de belangrijkste consumententrends en -ontwikkelingen in de verschillende versgroepen?
> Hoe kan de verssector de commerciële aantrekkelijkheid van zijn versgroepen vergroten?
> Welke bijdrage leveren nieuwe technologieën aan het vergroten van die commerciële aantrekkelijkheid? Of richt de technologische vooruitgang zich primair op de productiekant?
> Hoe kunnen meer ketensamenwerking en ketentransparantie een bijdrage leveren aan de kwaliteit, performance en duurzaamheid van verscategorieën? En op welke wijze wordt de toekomstige ontwikkeling van versketens hierdoor beïnvloed?
> Hoe gaan nieuwe technologieën de verdere verduurzaming van de verssector stimuleren?

Interessant sprekersprogramma

De volgende sprekers delen hun visies, analyses en ervaringen met de deelnemers:

> Robin Gerk | IRI
> Jack Stroeken | EKOMENU
> Thijs van Banning | Landmarkt
> Harrij Schmeitz | Fruit Tech Campus
> Andries van den Bogert | De Groot Fresh Group
> Edwin Vanlaerhoven | Certhon
> Laurens Sloot | EFMI Business School en Rijksuniversiteit Groningen

Dagvoorzitter is Koen Hazewinkel (EFMI Business School).

Na deelname aan dit congres heeft u de laatste ontwikkelingen in de verssector weer scherp op het netvlies en waardevolle inspiratie opgedaan!

Aanmelden

Meer informatie over het congres, het programma, de sprekers en de locatie vindt u in het programma, dat u hieronder kunt downloaden. Wij hopen u en/of uw collega’s op 9 december te mogen verwelkomen op Kasteel Groeneveld in Baarn!

Er zijn slechts 80 deelnameplaatsen beschikbaar. Wilt u deelnemen, wacht u dan niet te lang met inschrijven. Bij het bereiken van het maximale aantal deelnemers, vindt deelname plaats op volgorde van inschrijving.

Bekijk programma Direct inschrijven

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.