Ondernemerscongres van EFMI en Stichting LRO op 29 september a.s.

De impact van digitalisering op zelfstandig ondernemers in (food)retail

Op woensdag 29 september a.s. organiseren de Stichting Lokaal Retail Ondernemerschap (LRO) en EFMI Business School de 1e editie van het LRO Ondernemerscongres in de Rabobankzaal van Flint in Amersfoort.

Dit congres staat volledig in het teken van het thema ‘de impact van de toenemende digitalisering op zelfstandig ondernemers in de (food) retail wereld’.

Thema’s

Tijdens het LRO Ondernemerscongres kijken we vanuit een breed perspectief naar de impact van digitalisering:

> Hoe ontwikkelt het marktaandeel van online boodschappen doen zich richting 2025 en 2030?
> Wat kunnen we leren van de online groei in andere retailsectoren? Welke impact heeft een snelle online groei op de prestatie van fysieke winkels?
> Welk fulfilment model heeft het meeste perspectief: centraal of decentraal orderpicken?
> Hoe kunnen social media worden ingezet om de binding met klanten te versterken? Kan met behulp van social media de omzet worden vergroot?
> Wat zijn de gevolgen van online groei voor de waarde en functie van retailvastgoed?

Sprekers

De volgende sprekers delen tijdens het LRO Ondernemerscongres hun visies, ervaringen en business cases:
> Ir. Frederik Nieuwenhuys (Picnic)
> Drs. Gerard Zandbergen (Locatus)
> Drs. Joeri van Rens (Marshoek & Rijksuniversiteit Groningen)
> Drs. Yousri Mandour (The Lobster Company)
> Prof. Dr. Laurens Sloot (EFMI & Rijksuniversiteit Groningen)

Munitie

Na deelname aan het LRO Ondernemerscongres bent u helemaal op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de retailsector en de wijze waarop u daar als ondernemer slim op kunt inspelen.

Download programma Direct inschrijven

Deze editie van het LRO Ondernemerscongres heeft al plaatsgevonden. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven. In 2022 zal het LRO Ondernemerscongres plaatsvinden op woensdag 20 april. Binnenkort komt op deze website meer informatie over het programma beschikbaar.

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.