Informatiebijeenkomst Executive MBA (online) op 30 juli a.s.

Binnenkort is er ruimte voor nieuwe instroom in onze Executive MBA voor Food & Retail professionals. Daarom organiseren EFMI Business School (EFMI) en University of Groningen Business School (UGBS) op donderdag 30 juli a.s. (15.00-16.30 uur) een online informatiebijeenkomst.

De Executive MBA is bestemd voor leidinggevende managers en ondernemers (food retail en leveranciers) die doorgroeien naar een sleutelpositie of deze reeds bekleden.

De nieuwe leergang start op donderdag 3 september en heeft al voldoende deelnemers om door te kunnen gaan. De lesdagen zijn uiteraard Corona-proof!

Wil je meer weten over dit unieke MBA-programma voor Food & Retail professionals? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst. Tijdens dit ‘informatiewebinar’:

  • … hoor je wat de Executive MBA precies inhoudt en wat het programma jou kan brengen
  • … vertellen we je over praktische zaken omtrent de opleiding
  • … worden al jouw vragen over de opleiding beantwoord

 

Aanmelden

Je kunt kosteloos en vrijblijvend deelnemen. Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail. Voorafgaand aan de sessie ontvang je bovendien een e-mail met de gegevens die je nodig hebt om aan de online informatiebijeenkomst deel te nemen.

Lees meer in de informatiebrochure  of  Kom naar de informatiebijeenkomst

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.