Informatiebijeenkomst EFMI opleidingen

Wilt u meer weten over EFMI Business School als opleidingsinstituut? Of twijfelt u nog welke opleiding het beste bij u past? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan onze informatiebijeenkomst(en).

Tijdens een informatiebijeenkomst krijgt u alvast een indruk van de sfeer en het inhoudelijk niveau van de betreffende opleiding. De kerndocent geeft een uitgebreide toelichting op het programma, een oud-deelnemer deelt met u zijn ervaringen, u kunt vragen stellen én u ‘ontmoet’ potentiële deelnemers waarmee u in de opleiding mogelijk gaat samenwerken. De informatiebijeenkomsten worden als zeer waardevol ervaren.

De informatiebijeenkomsten vinden online plaats (via Zoom) en duren ongeveer 1 uur. Zo bent u in korte tijd helemaal op de hoogte van de ins en outs van de betreffende opleiding.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst(en) van uw keuze. Na aanmelding ontvangt u van ons de toegangsgegevens tot het online event:

Informatiebijeenkomst
Data-driven Retail & Trade Marketing
Informatiebijeenkomst
Advanced Food Commerce Program
  Informatiebijeenkomst
Executive MBA

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.