Informatiebijeenkomst EFMI opleidingen

Wilt u meer weten over EFMI Business School als opleidingsinstituut? Of twijfelt u nog welke opleiding het beste bij u past? Dan bent u van harte welkom bij onze informatiebijeenkomst(en).

Tijdens een informatiebijeenkomst krijgt u alvast een indruk van de sfeer en het inhoudelijk niveau van de betreffende opleiding. De kerndocent geeft een uitgebreide toelichting op het programma, een oud-deelnemer deelt met u zijn ervaringen, u kunt vragen stellen én u ontmoet potentiële deelnemers waarmee u in de opleiding mogelijk gaat samenwerken. De informatiebijeenkomsten worden als zeer waardevol ervaren.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst van uw keuze (beide is ook mogelijk). U ontvangt van ons dan een routebeschrijving naar Kasteel Groeneveld in Baarn, dat sinds 12 december 2016 onze kantoor- en opleidingslocatie is.

Informatiebijeenkomst
Data-driven Retail & Trade Marketing
Informatiebijeenkomst
Advanced Food Commerce Program
  Informatiebijeenkomst
Executive MBA

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.