Top Executive Food Program

Een topopleiding die directieleden brandstof en inspiratie biedt.

Het Top Executive Food Program biedt business leaders uit de levensmiddelensector de benodigde brandstof en inspiratie om de kernvraagstukken van nu en (over)morgen het hoofd te bieden. Samen met collega-directieleden van retailers, leveranciers, foodservicebedrijven en andere organisaties uit de levensmiddelensector worden de deelnemers aan het programma door topdocenten uitgedaagd om buiten de bestaande kaders te treden. Het opdoen van inspiratie en het reflecteren op de eigen strategie en leiderschap staan in de opleiding centraal.

Lees meer in de informatiebrochure

Het programma bevat in totaal 18 lesdagen, verdeeld over 8 modules, waarin de deelnemers zich buigen over de essentiële dimensies van het hedendaagse management:

▪ Key drivers of Competitive Dynamics
▪ New Financial Realities
▪ Developing Scenarios
▪ Strategic Choices
▪ Creating Change
▪ Building Leadership
▪ Back to the Roots of Food
▪ Business Leadership

Tophoogleraren uit binnen- en buitenland en andere erkende thought leaders dagen de deelnemers in interactieve sessies uit om buiten hun bestaande kaders te treden:

▪ Koen Hazewinkel (programmadirecteur)
▪ Prof. dr. Henry Robben
▪ Prof. dr. Steven Brakman
▪ Dr. Dirk Bezemer
▪ Drs. Boudewijn Bertsch
▪ Prof. dr. Edward McLaughlin
▪ Prof. dr. André Wierdsma
▪ Drs. Jan Nekkers

Deelname aan het Top Executive Food Program staat open voor food professionals die werkzaam zijn op directieniveau met ruime werkervaring.

Voorbeeldfuncties:

▪ Directieleden
▪ DGA’s

Het Top Executive Food Program beslaat 18 lesdagen, verspreid over 1 jaar.

Wilt u meer weten over het Top Executive Food Program? Vraag dan de brochure aan via onderstaand contactformulier of neem rechtstreeks contact op met Lyndsey Murk-Torsius via (035) 303 7777 of torsius@efmi.nl.

Aanvraag informatie Top Executive Food Program

Bedrijfsnaam*
Functie*
Voornaam en achternaam*
Geslacht
E-mailadres*
Telefoonnummer
Hoogst afgeronde opleiding*
Wilt u EFMI-congresuitnodigingen en -researchupdates ontvangen?*

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Hoe bent u terechtgekomen bij het EFMI?

Programmadirecteur Koen Hazewinkel

“De hectiek van alledag regeert onze agenda’s, ook op directieniveau. Richting kiezen, strategie ontwikkelen en nieuwe bronnen van waardegroei identificeren zijn activiteiten die vragen om momenten van reflectie, oorspronkelijk denken en creativiteit. Tijdens de eerdere leergangen van het Top Executive Food Program heb ik gezien en ervaren dat ons programma de deelnemende directieleden dergelijke momenten biedt. Intensieve werkvormen dagen de deelnemers uit en bieden hen nieuwe perspectieven en inspiratie. Hierbij wordt een stevige inhoudelijke discussie met toonaangevende hoogleraren en collega-bestuurders niet uit de weg gegaan. Het programma biedt een unieke kans om jezelf de ruimte te gunnen om na te denken over één van de kerntaken als directeur: koers bepalen.”

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.