Masterclass Food Retail & Entrepreneurship

Voor zelfstandig (supermarkt)ondernemers in de food sector

De Masterclass Food Retail & Entrepreneurship is een unieke 2-jarige opleiding voor de strategische toerusting van zelfstandige supermarktondernemers, oorspronkelijk opgezet door de Stichting Masterclass Food Retail. Met ingang van 2017 dragen EFMI Business School en de Stichting Masterclass Food Retail gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke en organisatorische invulling van dit ondernemersprogramma.

Deze 2-jarige opleiding, die speciaal is ontwikkeld voor zelfstandig (supermarkt)ondernemers in de food sector, telt vier modules van ieder 4-6 collegedagen, vier afrondende praktijkopdrachten en een eindpresentatie.

▪ Externe oriëntatie
▪ Commercieel Management
▪ Financieel Management & Waardecreatie
▪ Management & organisatie

Het kerndocentschap van de opleiding is in handen van Jan-Willem Grievink (EFMI & FSIN). Jan-Willem Grievink is als geen ander op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de food sector. Hij zorgt voor de rode draad tussen alle modules en gastdocenten.

Daarnaast zullen in iedere module diverse wetenschappers van EFMI Business School en andere Nederlandse en buitenlandse universiteiten bijdrages leveren in de vorm van gastcolleges. Uiteraard zal ook de praktijk ruimschoots aan bod komen door middel van presentaties van praktijksprekers die hun eigen case komen toelichten.

De opleiding Masterclass Food Retail & Entrepreneurship is ontwikkeld voor zelfstandig ondernemers met een of meerdere winkels. De meeste ondernemers komen uit het supermarktkanaal, maar ook andere foodgerelateerde ondernemers zijn van harte welkom (bijv. franchisenemers McDonalds).

Het werk- en denkniveau is HBO, danwel HBO+.

De Masterclass Food Retail & Entrepreneurship beslaat 18 dagen, verspreid over 2 jaar.

Wilt u meer weten over de Masterclass Food Retail & Entrepreneurship? Vraag dan de brochure aan via onderstaand contactformulier of neem rechtstreeks contact op met Irene van Berlo via (035) 303 7777 of vanberlo@efmi.nl.

Aanvraagformulier EFMI Opleidingsbrochure

Mijn interesse gaat uit naar*
Bedrijfsnaam*
Functie*
Voornaam en achternaam*
Geslacht*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Hoogst afgeronde opleiding*
Nieuwsbrief

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Hoe bent u terechtgekomen bij het EFMI?

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.