Om toegang te krijgen tot EFMI Online heeft u een login nodig. Deze kunt u middels onderstaand formulier aanvragen.

Toegang tot het publicatiearchief op EFMI Online is een exclusief recht voor medewerkers van bedrijven die EFMI-bedrijfslid zijn. Een login kan dan ook alleen door middel van uw zakelijke e-mailadres worden aangevraagd. Meer informatie over het EFMI bedrijfslidmaatschap en een ledenoverzicht vindt u onder Onderzoek.

Aanvraag login EFMI Online

Voor- en achternaam*
Geslacht
Functie*
Naam bedrijf*
Bezoekadres bedrijf*
Postcode bedrijf*
Plaats bedrijf*
Uw zakelijke e-mailadres
(hierop ontvangt u z.s.m. uw logingegevens)*


Door het invullen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat ik periodiek door EFMI Business School word geïnformeerd over EFMI-activiteiten en -publicaties.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Uw gegevens worden (uiteraard) niet aan derden verstrekt.

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.