Foodretail meets Foodservice Congres op woensdag 5 november a.s.

Thema: Mens vs Machine: hoe bedienen we de klant van morgen?

Programma Foodretail meets Foodservice Congres 2024De arbeidsmarkt kraakt, technologie dendert door. Klanten zijn veeleisend én tegelijk prijsgevoelig. In een tijd waarin personeel schaars is en verwachtingen torenhoog zijn, rijst een cruciale vraag: wie doet straks het werk in foodretail, foodservice en de keten?

Deze vraag staat centraal tijdens de 8e editie van het Foodretail meets Foodservice Congres, georganiseerd door EFMI, FSIN en Rabobank.

Thema en sprekers

Tijdens het congres gaan topsprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven vanuit verschillende perspectieven in op het thema “Mens vs Machine: hoe bedienen we de klant van morgen?“.

> Misja Vroom | Domino’s
> Marcel Vogels | Retailmedia.One
> Gerrit van Gelder | Van Gelder Groente & Fruit
> Peter van den Berg | Pandriks
> Monique Ravenstijn | Jumbo Monique
> Igor Džambo | Rabobank
> Inga Blokker | FSIN & TFRC
> Laurens Sloot | EFMI en Rijksuniversiteit Groningen

Programma

Het congresprogramma bestaat uit twee blokken:

Blok 1 (voormiddag): economie, arbeidsmarkt & productiviteit

> Lukt het Nederland om de hoge inflatie achter zich te laten? Wat gebeurt er met de loonniveaus? En hoe ontwikkelt de arbeidsproductiviteit zich de komende jaren?
> Hoe zien de jongere generaties eruit die in de komende tien jaar instromen op de arbeidsmarkt?
> Welke impact heeft de vergrijzing op de uitstroom van werknemers? En welke gevolgen heeft de toenemende zorgvraag van de grijze golf voor de Nederlandse arbeidsmarkt?
> In hoeverre ondervindt de foodsector nu al hinder van de arbeidsmarktkrapte en welke uitdagingen dienen zich aan?
> Welke productiviteitsverbeteringen zijn haalbaar door investeringen in data intelligence, AI en mechanisering?

 
Blok 2 (namiddag): businesscases technologie in food

> Hoe kan technologie de operatie in de toeleverings-keten efficiënter maken (productie en supply chain)? En welke efficiencyslagen zijn er (nog) mogelijk op outlet- en winkelniveau?
> Hoe kan technologie bijdragen aan hogere klanttevredenheid en klantwaarde? Wat is de potentie van hyperpersonalisatie?
> De inzet van data biedt vele voordelen, maar wat zijn de risico’s en nadelen van de ‘data rat race’?

 

Aanmelden

Het Foodretail meets Foodservice Congres is een druk bezocht congres. Wacht dus niet te lang met aanmelden als u wilt deelnemen.

We kijken ernaar uit om u op 5 november a.s. persoonlijk te kunnen begroeten en een mooi inhoudelijk programma neer te zetten, waarna u met veel nieuwe inzichten en inspiratie naar huis gaat!

Programma downloaden Direct inschrijven

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.