EFMI Jubileumcongres op 5 juli a.s.

De foodtrends van gisteren, vandaag en morgen (4G's)

EFMI Business School bestaat 25 jaar! Om dat te vieren, organiseren wij op dinsdag 5 juli a.s. in theater Flint in Amersfoort het EFMI JUBILEUMCONGRES (een speciale, feestelijke editie van het EFMI Vision on Food Congres).

De foodtrends van gisteren, vandaag en morgen

Hoe kunnen wij dat inhoudelijk beter doen dan uitgebreid stil te staan bij de foodtrends die wij 25 jaar geleden identificeerden en die iedereen in de branche beter kent als de zogeheten 4G’s: Gemak, Genieten, Gezondheid en Goed gedrag? Tijdens het congres kijken we hoe die vier foodtrends de consument en de foodbranche in de voorbije periode hebben beïnvloed en hoe de 4G’s zich in de komende jaren verder gaan ontwikkelen.

We doen dat met vijf absolute topsprekers:

> Paul Polman | Net Positive
> Marit van Egmond | Albert Heijn
> Florian Brunsting | Getir
> Christiaan Rikkers | JDV the retail company
> Laurens Sloot | EFMI Business School en Rijksuniversiteit Groningen

 

Feestelijke afsluiting

Na afloop van het congres vieren we het 25-jarig bestaan van EFMI tijdens de afsluitende Foodparade, een combinatie van een foodfestival, walking-dinner en live-cooking door chefs.

Aanmelden

Meer informatie over het congres, het programma, de sprekers en de locatie vindt u in het programma, dat u hieronder kunt downloaden. We hopen u en/of uw collega’s op 5 juli a.s. te mogen begroeten en deze bijzondere mijlpaal met u te kunnen vieren!

Bekijk programma Direct inschrijven

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.