Congres van EFMI en Stichting Lokaal Retail Ondernemerschap (LRO) op 20 april a.s.

Op woensdag 20 april a.s. organiseren de Stichting Lokaal Retail Ondernemerschap (LRO) en EFMI Business School de 2e editie van het LRO Congres in Hart van Holland in Nijkerk.

Thema

Het LRO Congres 2022 staat volledig in het teken van het thema ‘Omzetkansen voor de supermarkt; foodservice als groeibriljant?’.

Bevindt de supermarkt zich op de top van haar productlevenscyclus en krijgt zij in toenemende mate concurrentie van aanbieders in andere kanalen, zoals het online kanaal, de flitsbezorgers en de foodboxen. En als dat zo is, wat zijn dan goede strategieën om hier weerstand tegen te bieden?

Tijdens het LRO Congres gaan we o.a. in op de volgende vragen:

> Wie zijn de grootste challengers voor het supermarktkanaal en waarom zijn zij zo geïnteresseerd in de levensmiddelensector?
> Wat kunnen supermarkten doen om de loyaliteit van hun klanten zoveel mogelijk te behouden?
> Moeten zelfstandig ondernemers hun lokale winkel meer inzetten voor orderpick en bezorging van boodschappen & convenience?
> Waar liggen additionele omzetkansen voor supermarktondernemers? Liggen er kansen op het gebied van horeca, non-food en nieuwe diensten?
> Hoe kan de ‘customer lifetime value’ van klanten worden vergroot?

Sprekers

De volgende sprekers delen tijdens het LRO Congres hun visies, ervaringen en business cases:
> Tom Heidman | Food-ondernemer en oud-CEO van C1000
> Wim Landwaart | Oprichter/kok Landwaart Culinair
> Serdar Tolenaar | Ondernemer bij PLUS en mede-eigenaar Mama’s Maaltijden
> Inga Blokker | Directeur FoodService Instituut Nederland
> Bart Penris | Directeur Business Development Strongpoint
> Laurens Sloot | Hoogleraar Ondernemerschap & Detailhandel RuG en Directeur EFMI
> Ondernemerspanel | Met ondernemers van de topformules

Voor wie interessant?

– Zelfstandig supermarktondernemers
– Managers vanuit de foodretail
– Salesmanagers van fabrikanten die feeling willen houden met de winkelvloer

Deelnemen

Na deelname aan het LRO Congres bent u helemaal op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de retailsector en de wijze waarop supermarktondernemers daar slim op kunnen inspelen.

Download programma Direct inschrijven

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.