Inschrijfformulier opleiding Data-driven Retail & Trade Marketing

Inschrijfformulier opleiding Data-driven Retail & Trade Marketing
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
JA, ik schrijf me in voor:

Persoonlijke gegevens

Geboortedatum


Privé-adresFactuurgegevens

Afwijkend factuuradres
Akkoord

Investering
De investering voor de opleiding bedraagt Euro 4.950,- excl. BTW (Euro 4.500,- excl. BTW voor EFMI-leden)

Annuleringsregeling
Inschrijven is mogelijk tot de eerste opleidingsdag van de opleiding of module, tenzij het maximum aantal deelnemers al eerder bereikt is. Een inschrijving kan tot uiterlijk vier weken voor aanvang van de betreffende opleiding kosteloos worden geannuleerd, daarna worden annuleringskosten, te weten € 500, in rekening gebracht. Annulering na de start van een opleiding is niet mogelijk. Het is echter altijd mogelijk om binnen het bedrijf een vervanger aan te wijzen, mits deze persoon aan de toelatingseisen voldoet.

Algemene Voorwaarden Opleidingen
Door ondertekening van dit inschrijfformulier verklaart betrokkene kennis te hebben genomen van de Algemene Voorwaarden Opleidingen van EFMI Business School zoals deze gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 24278414. Tevens verklaart betrokkene kennis te hebben genomen van het Opleidingsreglement. Beide documenten zijn via deze website te raadplegen.

Privacy
EFMI Business School hecht veel waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook zorgvuldig om met uw gegevens. Meer informatie vindt u in de privacyverklaring op deze website.

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.