Aanvraag informatiebrochure Advanced Food Commerce Program (geheel vrijblijvend)

We sturen je graag (en geheel vrijblijvend) meer informatie over het Advanced Food Commerce Program. Vul alsjeblieft onderstaand formulier in, zodat we je goed kunnen helpen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Wilt u EFMI-congresuitnodigingen en -researchupdates ontvangen?
NB: Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.