De meerwaarde van samenwerking in versketens

Podcast EFMI Food Café - 2 februari 2020

Periodiek presenteert EFMI-directeur Laurens Sloot een podcast, genaamd het EFMI Food Café, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.

Deze uitzending begint traditiegetrouw met het zogenaamde ‘Rondje langs de velden’. Presentator Laurens Sloot (EFMI) bespreekt met Peter Garstenveld (Distrifood/Foodmagazine) het recente nieuws in de foodsector.

Het vervolg van de uitzending staat geheel in het teken van ‘De meerwaarde van samenwerking in versketens’. Melanie Murk (MurKeyBusiness) en Maurits Steverink (True Food Projects) geven hun visie op dit thema.

De fragmenten zijn hieronder te beluisteren:

Rondje langs de velden met Peter Garstenveld (Distrifood/Foodmagazine)

 

Meerwaarde van samenwerking in versketens met Melanie Murk (MurKeyBusiness) en Maurits Steverink (TrueFoodProjects)

 

 

Meer EFMI Food Café Podcasts:

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.