Podcast EFMI Food Café – 2 februari 2020
Thema: de meerwaarde van samenwerking in versketens
Periodiek presenteert EFMI-directeur Laurens Sloot een podcast, genaamd het EFMI Food Café, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector aan de orde komen.
Deze uitzending begint traditiegetrouw met het zogenaamde ‘Rondje langs de velden’. Presentator Laurens Sloot (EFMI) bespreekt met Peter Garstenveld (Distrifood/Foodmagazine) het recente nieuws in de foodsector.
Het vervolg van de uitzending staat geheel in het teken van ‘De meerwaarde van samenwerking in versketens’. Melanie Murk (MurKeyBusiness) en Maurits Steverink (True Food Projects) geven hun visie op dit thema.
De fragmenten zijn hieronder te beluisteren:
Rondje langs de velden met Peter Garstenveld (Distrifood/Foodmagazine)
Meerwaarde van samenwerking in versketens met Melanie Murk (MurKeyBusiness) en Maurits Steverink (TrueFoodProjects)