Nationale Verscongres op 13 november 2018

Thema: Vers als breekijzer voor convenience

Op dinsdag 13 november a.s. organiseren EFMI Business School en Foodmagazine alweer de vijfde editie van het NATIONALE VERSCONGRES. Plaats van handeling is Van der Valk Gouden Leeuw in Voorschoten.

VERS ALS BREEKIJZER VOOR CONVENIENCE

De wereld is in beweging. Druk op de dagelijkse boodschappen vanuit e-commerce en discounters aan de ene kant. Beleving, gemak en vers zorgen aan de andere kant voor verschillende groeimogelijkheden. Het Nationale Verscongres staat dit jaar nadrukkelijk stil bij de rol van vers binnen thema’s als beleving en gemak.

INTERESSANT SPREKERSPROGRAMMA

Tijdens deze ‘jubileumeditie’ van het Nationale Verscongres presenteert een keur aan topsprekers hun inspirerende visies, kennis en ervaringen:

> Lieven Vanlommel | StarMeal | The Foodmaker
> Willem Boon | Boon’s Markt
> Jaap de Wit | Westfort | Stichting Keten Duurzaam Varkensvlees
> Ingeborg Kleijer | Greenyard
> Peter van Pijkeren | IRI

 
Dagvoorzitter is Koen Hazewinkel (EFMI Business School).

TWEE INSPIRATIETOURS

Naast een mooi sprekersprogramma bieden we tijdens het Nationale Verscongres 2018 de unieke mogelijkheid om inspiratie op te doen bij de nieuwste versmarkt Fresh! in Leidschendam en bij de Valk Versmarkt:

Fresh!
Fresh! is de versmarkt binnen Mall of the Netherlands met 4.000 gratis parkeerplaatsen (cruciaal voor het succes van verswinkels). In Fresh! komen uitsluitend winkels met voedsel en versproducten gericht op dagelijkse boodschappen. Het is een unieke omgeving waar de winkeliers hun producten op aantrekkelijke wijze presenteren om de beleving te optimaliseren. Bovendien is het ook een plek voor ontspanning en vermaak met veel aandacht voor smaaksensaties en kooktechnieken. Zo vinden met enige regelmaat uiteenlopende evenementen plaats, waaronder kooklessen, proeverijen en demonstraties. Tijdens deze inspiratietour komen ook de ondernemers binnen Fresh! aan het woord en horen we hoe zij inspelen op de trends van nu. Maak uitgebreid kennis met Fresh!

Valk Versmarkt
Valk Versmarkt is een innovatief, onderscheidend onderdeel van de bekende hotelketen Van der Valk. Een mooie verswinkel met een eigen vlees-, vis-, kaas-, koffie-, brood-, wijn- en groenteafdeling. Met dit unieke winkelconcept, waar klantbeleving, kwaliteit en service centraal staan, is Van der Valk actief op de particuliere markt.

In 2015 opende de Valk Versmarkt in Voorschoten, de eerste periode zijn er erg veel klanten geweest. Hoe gaat het nu met de versmarkt en wat zijn de ervaringen van de eerste jaren? Proef, ontdek en hoor het in de Valk Versmarkt en het proeflokaal Mimi.

Tijdens het congres krijgen we hier een uitgebreide rondleiding én een heerlijke lunch in het proeflokaal.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over het congres, het programma, de sprekers en de locatie vindt u op www.verscongres.nl. Wij hopen u en/of uw collega’s persoonlijk te mogen begroeten op 13 november a.s.!

Bekijk programma Direct inschrijven

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.

× Stel uw vraag via Whatsapp