“Artificial intelligence is vooral een kwestie van doorzetten en investeren”

EFMI Food Café: in gesprek met Henri Luitjes (Culios)

In de derde aflevering van het EFMI Food Café praat Laurens Sloot met Henri Luitjes, CEO en oprichter van Culios. Culios is een high-tech bedrijf op het gebied van product search & conversational commerce en Artificial Intelligence voor de food sector. Ze werken samen met diverse food retailers in Nederland, het Voedingscentrum en Amazon Fresh.

Thema’s die in deze podcast aan de orde komen:
– Het belang van digital commerce
– Heeft conversational commerce toekomst?
– Hoe word je gevonden in de online wereld?
– Privacy-aspecten rondom digitaal zoekgedrag
– Digitale boodschappenlijstjes en winkelapps
– De toekomst van Artificial Intelligence in Nederland

Meer EFMI Food Café Podcasts:

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.