EFMI lanceert EFMI Food Café

Een maandelijkse podcast voor food professionals

Onlangs hebben we proefgedraaid met de nieuwe apparatuur om interviews op te nemen en podcasts te maken en alles werkt!

Dat betekent dat EFMI Business School vanaf het najaar maandelijks een podcast zal produceren, waarin actuele en belangrijke ontwikkelingen in de foodsector worden besproken. Deze podcast noemen we het EFMI Food Café.

De opnamen vinden plaats in de ‘radiostudio’ van EFMI op Kasteel Groeneveld of op locatie, bijvoorbeeld bij een bedrijf of in een nieuwe supermarkt. Vooralsnog is EFMI-oprichter en -directeur Laurens Sloot de presentator, maar dat kunnen in de toekomst ook andere EFMI-ers zijn.

De eerste podcasts zijn inmiddels opgenomen en worden momenteel afgemixt. Zo kunt u binnenkort een interview beluisteren met PICNIC-oprichter Frederik Nieuwenhuys. Wilt u niks missen? Houdt u deze website en onze social media dan in de gaten!

Heeft u suggesties voor een thema/actuele ontwikkeling? Of is er iemand die u graag eens aan het woord hoort in het EFMI Food Café, laat het ons dan gerust weten via info@efmi.nl.

Klik hier om naar de podcasts te gaan

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.