EFMI Food Retail Outlook 2019 op woensdag 5 september 2018

Munitie voor uw visievorming, jaarplannen en jaargesprekken

Wilt u het Nederlandse supermarktlandschap scherp op het netvlies hebben? Bent u op zoek naar concrete input voor uw jaarplannen? En wilt u optimaal voorbereid aan de start verschijnen van de jaargesprekken met uw handelspartners? Kom dan naar de EFMI Food Retail Outlook op woensdag 5 september a.s.!

Thema’s

Tijdens de 6e editie van dit kennisevent van EFMI Business School staan onder andere de volgende managementvraagstukken centraal:

> Wat zijn de kernontwikkelingen in het supermarktlandschap (fysiek en online)? Hoe presteren AH, JUMBO en de andere formules in termen van hun customer performance, hun omzetten per m2 en hun winstmarges? En zorgt operatie ANIKO voor een comeback van ALDI in Nederland?

Wat zijn de uitdagingen voor zelfstandig ondernemers in de komende jaren? Hoe ontwikkelt hun performance zich? En welke impact hebben hun online operaties onder aan de streep?

> Wat zijn de belangrijkste prijs- en promo- trends en insights?

Wat is de visie van ALBERT HEIJN op de NL-foodmarkt? Hoe kijkt de marktleider uit Zaandam naar de toekomst? En wat betekent dat voor leveranciers?

Sprekers

Munitie

Aan het einde van de dag heeft u munitie voor uw visievorming, uw jaarplannen en uw jaargesprekken.
Kortom, deelname aan de EFMI Food Retail Outlook is een uitstekende ‘investering’ in uzelf en uw organisatie.

Download programma Direct inschrijven

Dit congres heeft reeds plaatsgevonden. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven.

Let op: we naderen de maximale zaalcapaciteit. Wilt u zich verzekeren van een deelnameplaats? Meldt u dan zo snel mogelijk aan.

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.