NVAO-accreditatie voor Executive MBA van EFMI en Rijksuniversiteit Groningen

Officiële Master of Science (MSc)-titel voor de afgestudeerden

Donderdag 17 mei jl. hebben we het positieve nieuws ontvangen dat de Executive MBA van de University of Groningen Business School (UGBS) en EFMI Business School (EFMI) is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). “Een belangrijk bewijs van de kwaliteit”, zegt UGBS-directeur professor Peter Verhoef, “Afgestudeerden ontvangen dan ook een officiële Master of Science (MSc) titel van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. De Executive MBA is een zeer belangrijke aanvulling op ons opleidingsaanbod. Hiermee gaat een jarenlange wens in vervulling, dat we als Rijksuniversiteit Groningen ook een prestigieuze Executive MBA aanbieden, die zich richt op het opleiden van toekomstige topmanagers.”

Actuele uitdagingen

Laurens Sloot, Executive MBA programmadirecteur en hoogleraar Retailmarketing, is ook verheugd: “In de accreditatieprocedure zijn de vele sterke punten van ons programma bevestigd. Zo bieden we een relevante mix van theorie en praktijk. Zowel topsprekers vanuit de praktijk als hoogleraren van de RUG leveren een bijdrage aan dit programma. Daarnaast maken een studiereis naar New York en een individueel coachingstraject onderdeel uit van de Executive MBA. Ik weet zeker dat alle deelnemers aan dit programma na afloop terugkijken op een unieke ervaring die de alumni van de kennis en handvatten voorziet om als topmanager de vele kansen die zich in de retail aandienen te benutten.”

Naast de NVAO-accreditatie heeft de Executive MBA ook de internationale AACSB- en EQUIS-keurmerken die de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen schaart bij de beste 1% business schools van de wereld.

Opvolger succesvolle Master of Food Management

De Executive MBA is speciaal ontworpen voor managers die werkzaam zijn in (online) retail, bij merkfabrikanten of andere toeleveranciers. Het programma bouwt voort op de succesvolle Master of Food Management die EFMI Business School sinds 1999 aanbood. De nieuwe Executive MBA start op 6 september 2018 en zal op het centraal gelegen Kasteel Groeneveld in Baarn worden verzorgd.

Meer informatie en aanmelden

Het is al mogelijk om aan te melden voor de leergang van de Executive MBA die start op 6 september. Voor geïnteresseerden is er een informatiebijeenkomst op vrijdag 29 juni 2018. Meer informatie over de Executive MBA is te vinden op de EFMI-website en in de uitgebreide informatiebrochure.

Lees meer in de informatiebrochure Aanmelden informatiebijeenkomst

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.

× Stel uw vraag via Whatsapp