EFMI Business School en Superscanner gaan intensiever samenwerken

De digitale transformatie gaat ook niet voorbij aan de foodsector. Het belang van data-driven insights gaat de komende jaren alleen maar toenemen. Om nog beter te kunnen inspelen op de groeiende behoefte van retailers en fabrikanten aan relevante, real-time marktinzichten hebben EFMI Business School en Superscanner besloten om intensiever met elkaar te gaan samenwerken.

Superscanner

Superscanner is gespecialiseerd in het verzamelen, structureren en presenteren van actuele online marktinformatie over prijzen, promoties, assortimenten en productsamenstellingen op item- en retailerniveau. Het in 2015 door Alwin van der Velden en Andries Mooij opgerichte Haarlemse technologiebedrijf voorziet met zijn geavanceerde algoritmen, databases en dashboards in de snel toenemende behoefte aan real-time marktinformatie bij retailers en fabrikanten. Met zijn expertise op het gebied van category management en analysetechnieken ondersteunt EFMI Business School Superscanner bij het doorontwikkelen van producten, zodat deze nog beter aansluiten bij de informatiebehoefte in de markt.

EFMI Business School

Door de samenwerking met Superscanner beschikt EFMI Business School over marktdata op het gebied van de retail-mix, die waardevolle input vormen voor de EFMI-studies en -managementopleidingen. Zo levert bijvoorbeeld de koppeling tussen de marktinformatie van Superscanner en de shopperdata uit de EFMI Shopper Monitor nieuwe inzichten op die gedeeld kunnen worden via de EFMI-managementrapporten. De samenwerking met Superscanner vormt voor EFMI Business School niet alleen een kans om de service richting de EFMI-leden te
verbeteren, maar biedt ook de mogelijkheid om de databases open te stellen voor wetenschappelijk onderzoek van collega’s van diverse universiteiten.

Download complete nieuwsbericht

 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.

× Stel uw vraag via Whatsapp