EFMI-directeur Laurens Sloot verkozen tot Foodmanager van het Jaar

Donderdag 4 oktober jl. is Laurens Sloot, algemeen directeur van EFMI Business School en bijzonder hoogleraar retailmarketing aan de Rijksuniversiteit Groningen, verkozen tot Foodmanager van het Jaar.

De uitverkiezing vond traditiegetrouw plaats op het Nationaal Food Congres dat op 4 en 5 oktober werd georganiseerd in het Kurhaus in Scheveningen.

Het juryoordeel luidde als volgt (bron: Foodpersonality.nl):
 
“Wij willen Laurens Sloot tot Foodmanager van het Jaar 2017 benoemen. Hij is sinds jaar en dag directeur van EFMI Business School. Die ‘business school’ is een van de belangrijke denktanks binnen de levensmiddelensector en biedt door de vele opleidings- en verdiepingsmogelijkheden elke manager die werkzaam is voor een supermarktbedrijf of een levensmiddelenproducent de kans tot persoonlijke professionele ontplooiing. Laurens Sloot heeft door de jaren heen EFMI Business School tot een florerende kennisinstelling en opleidingenhuis voor de sector ontwikkeld, een prestatie waar elke manager ook plezier en profijt van kan hebben als hij of zij dat wil.”
 
“Daarnaast zien wij Laurens Sloot als een branchedeskundige die naar buiten toe, en daarmee voor een publiek buiten onze sector, begrijpelijk en helder kan uitleggen met welke kansen en bedreigingen de levensmiddelensector van doen heeft. Hij doet dat consequent op een bedachtzame en beschouwende wijze, en altijd met het grootst mogelijke respect voor de marktpartijen die hij in zijn beschouwingen onder de loep neemt.”

  
Lees hier het volledige artikel op Foodpersonality.nl  

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.