EFMI Food Retail Outlook 2018 op woensdag 6 september a.s.

Munitie voor uw visievorming, jaarplannen en jaargesprekken

Wilt u het Nederlandse supermarktlandschap scherp op het netvlies hebben? Bent u op zoek naar concrete input voor uw jaarplannen? En wilt u optimaal voorbereid aan de start verschijnen van de jaargesprekken met uw handelspartners? Kom dan naar de EFMI Food Retail Outlook op woensdag 6 september a.s.!

Thema’s

Tijdens de 5e editie van dit kennisevent van EFMI Business School staan onder andere de volgende managementvraagstukken centraal:

  • ▪ Wat zijn de kernontwikkelingen in food retail en daarbuiten? En welke mogelijk ontwrichtende werking hebben nieuwe online food spelers als PICNIC en AMAZON op traditionele servicesupermarkten?
  • ▪ Hoe staat het met de performance van AH, JUMBO en de andere formules in termen van o.a. de omzet per m2 en de winstmarges? En maakt ALDI NL met zijn A-merken een comeback?
  • ▪ Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van inkoop? En wat moeten accountmanagers beter doen volgens de Nederlandse inkopers?
  • ▪ Wat zijn de retailvisies van gerespecteerde Superunieleden als VOMAR en COOP? En waarom kiezen deze formules respectievelijk voor een value- en een added-valuestrategie?

 

Munitie

Aan het einde van de dag heeft u munitie voor uw visievorming, uw jaarplannen en uw jaargesprekken.
Kortom, deelname aan de EFMI Food Retail Outlook is een uitstekende ‘investering’ in uzelf en uw organisatie.

Download programma Direct inschrijven

Dit congres heeft reeds plaatsgevonden. Het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven.

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.