EFMI Vision on Food Congres op dinsdag 23 mei 2017

Jubileumeditie in teken van 'Food4Thought'

‘Stof tot nadenken’. Dat zou wel eens de beste omschrijving kunnen zijn voor de 20e editie van het EFMI Vision on Food Congres.

Zoals u van ons gewend bent, staat ons jaarlijkse congres altijd in het teken van ontwikkelingen die de food branche van (over)morgen een ander gezicht geven.

Speciaal ter ere van de jubileumeditie van het EFMI Vision on Food Congres hebben wij vier vooraanstaande thought leaders uit de academische wereld uitgenodigd om u met hun prikkelende visies en meest recente inzichten een middag uit uw comfortzone te halen.

Heeft u er bijvoorbeeld al zicht op hoe het zogeheten ‘Internet-of-Things’ uw klanten gaat veranderen? Is u bekend welke marketingtools in de nieuwe online wereld wel werken en welke niet? Weet u hoe u consumenten kunt ‘sturen’ om gezonder te consumeren? En lukt het u al om met een duurzaam business model waarde te creëren?

Nee? Dan begroeten wij u en/of uw collega’s graag op dinsdag 23 mei a.s. in Kasteel De Vanenburg in Putten voor een flinke portie ‘food for thought’!

Download programma Direct inschrijven

 
 

EFMI Business School is in 1997 opgericht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Geleidelijk is het EFMI uitgegroeid tot toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. Het EFMI biedt diverse opleidingen aan voor senior managers uit de food sector, waaronder de Executive MBA die in samenwerking met de Business School van de Rijksuniversiteit Groningen wordt aangeboden. EFMI Business School houdt kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld te Baarn. Ook de EFMI-opleidingen vinden plaats op deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie.